انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی-دانشگاه محقق اردبیلی

در راستای فعالیت های علمی در زمینه جغرافیا و برنامه ریزی

انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی-دانشگاه محقق اردبیلی

در راستای فعالیت های علمی در زمینه جغرافیا و برنامه ریزی

انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی-دانشگاه محقق اردبیلی

وبلاگ حاضر مربوط به انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه محقق می باشد - انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی برای اولین بار در سال تحصیلی 95-1394 شروع به فعالیت نموده و عمده فعالیت آن در زمینه علمی مربوط به جغرافیا و برنامه ریزی، اطلاع رسانی و ... خواهد بود .امیدواریم در این راه همه دوستان ما را یاری کنند.
لینک کانال تلگرام انجمن: https://telegram.me/gplanninguma

۸ مطلب در اسفند ۱۳۹۴ ثبت شده است

به همت دبیر انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، کارگاه آموزشی-تخصصی‌ای با عنوان «نقد طرح‌های جامع و تفصیلی شهری در ایران» با حضور مسئولانی از استانداری و شهرداری و 7 تن از اساتید دانشگاهی و بیش از 70 نفر از دانشجویان از دانشگاه محقق اردبیل و سایر دانشگاه ها در تاریخ 19 اسفند 1394 در ساعت 13-11 در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی با تدریس دکتر علیرضا محمدی برگزار گردید. در این کارگاه دکتر علیرضا محمدی عضو هیئت علمی گروه جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه محقق اردبیل به تحلیل طرح‌های جامع و تفصیلی و همچنین آسیب شناسی و نقد این طرح‌ها پرداختند. همچنین بر ضعف‌ها و کمبود های درون این طرح‌ها اشاره کردند. عدم هماهنگی طرح‌های جامع و تفصیلی با شرایط موجود و عدم منعطف بودن و عدم مشارکت مردمی و ... از جمله مشکلات بود. همچنین بعد از این سخنرانی، مهندس ابراهیمی، مسئول دفتر پژوهش مرکز مطالعات و پژوهش‌های شهرداری اردبیل ضمن سپاس گذاری از نقد ظریف و قوی و منسجم دکتر محمدی دلایل ضعف طرح‌های مذکور را نبود اندیشمندانی از طرف دانشگاه ها و نهاد های علمی برای ارائه راهکارها و خلق سیستم جدید و ایدئولوژی و سمت و سویی برای تغییر روش و همچنین ضعف سازمان‌های اجرایی همچون نیروی انسانی و غیره را از جمله مشکلات طرح‌ها مذکور شمردند و بر پیوند دانشگاه و نهاد ها از جمله شهرداری‌ها اشاره کردند. در این گفتگو مهندس ابراهیمی از حمایت شهرداری‌ها از پایان نامه های کارشناسی ارشد تا سقف 1/5 میلیون و رساله دکتری تا سقف 3 میلیون در زمینه های موضوعی شهرداری اشاره نمودند. بعد از سخنرانی جلسه پرسش و پاسخی ظرف 20 دقیقه صورت گرفت که دانشجویان مشکلات و پیشنهاد های مربوط به طرح‌های جامع را مطرح نمودند.همچنین از مهمانان ویژه این کارگاه می‌توان به دکتر سجاد حسینی، دکتر فرزاد کیسان، دکتر ارسطو یاری، دکتر زهرا خدابخشی و بقیه بزرگان اشاره نمود.

برای مشاهده سایر عکس ها و مطالب کارگاه و همچنین پاورپوینت کارگاه به ادامه مطلب مراجعه نمایید:

۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ اسفند ۹۴ ، ۱۴:۴۹
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

بر اساس آئین نامه نحوه بررسی و تصویب طرحهای توسعه عمران محلی ، ناحیه ای ، منطقه ایی ، و ملی و مقررات شهرسازی و معماری کشور مصوب مورخه 12/10/78 هیأت دولت، طرح هادی روستایی عبارت از :

طرح هادی روستایی طرحی است که ضمن ساماندهی و اصلاح بافت موجود ، میزان و مکان گسترش آتی و نحوه استفاده از زمین برای عملکرد های مختلف از قبیل مسکونی ، تولیدی ، تجاری و کشاورزی ، و تأسیسات و تجهیزات و نیازمندیهای عمومی روستایی را بر حسب مورد در قالب مصوبات طرحهای ساماندهی فضا و سکونتگاههای روستایی یا طرحهای جامع ناحیه ای تعیین می نماید.

در همین راستا به همت دبیر انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی ، کارگاهی با عنوان اشنایی با نحوه تهیه و تصویب طرح های روستایی با تدریس بسیار قوی دکتر بهرام ایمانی از اعضای هیئت علمی جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی،   در تاریخ 17 اسفند ماه 1394 و با حضور بیش از 80 نفر از دانشجویان برگزار گردید.

برای دیدن بقیه عکس ها و خلاصه گزارش به ادامه مطلب مراجعه فرمایید:

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۷ اسفند ۹۴ ، ۱۴:۴۰
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

کارگاه اموزشی آزمون های ناپارامتریک در تحلیل آماری به همت دبیر  انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی در تاریخ 15 اسفند ماه 1394 در ساعت 11:15 دقیقه به مدت 3 ساعت در سالن امفی تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی با تدریس دکتر اصغر پاشازاده برگزار گردید .با توجه به نیاز ضروری دانشجویان در تحلیل های علمی مقالات و علی الخصوص پایان نامه ها که تحلیل های ناپارامتریک از جمله ازمون ویلکاکسون، آزمون اسپرسمن، ازمون کروسکال والیس و ... از جمله ازمون های تحیللی ناپامتریک محسوب میشود و نیاز مبرمی برای یادگیری این ازمون ها و به کارگیری در تحلیل های علمی، این کارگاه با هدف اشنایی دانشجویان با آزمون های نامبرده برگزار گردید.

 ادامه عکس ها و نتایج کارگاه در ادامه مطلب

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۵ اسفند ۹۴ ، ۱۵:۳۶
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۳ اسفند ۹۴ ، ۱۷:۲۹
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۱ اسفند ۹۴ ، ۲۳:۴۵
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ اسفند ۹۴ ، ۲۳:۴۳
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

کارگاه آموزشی آمار استنباطی در تحلیل آماری با Spss به دلیل درخواست بسیاری از دانشجویان و با توجه به استقبال  دانشجویان و میزان رضایت مندی آنان از کارگاه های قبلی و با توجه به مهارت دکتر اصغر پاشازاده در کار با Spss  با کسب مجوز از دانشگاه اقدام به ثبت نام افراد شرکت کننده در کارگاه نمودیم  وپس از اتمام ثبت نام و اطلاع رسانی دقیق به همه‌ی ثبت نام کنندگان این  کارگاه در روز پنج شنبه مورخ  06 اسفند ماه 1394 با حضور افراد ثبت نام کننده  در محل آمفی‌تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی رأس ساعت 13 تشکیل شد. 

poter


برای مشاهده بقیه عکس ها و همچنین  مطالب کارگاه رو ادامه مطلب کلیک نمایید:

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ اسفند ۹۴ ، ۱۳:۱۰
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی

انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی کارگاه آموزشی spss  توصیفی با کسب مجوز از دانشگاه اقدام به ثبت نام افراد شرکت کننده در کارگاه نمود وپس از اتمام ثبت نام و اطلاع رسانی دقیق به همه‌ی ثبت نام کنندگان این  کارگاه در روز چهارشنبه مورخ  05 اسفند ماه 1394 با حضور افراد ثبت نام کننده  در محل آمفی‌تئاتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی رأس ساعت 13 تشکیل شد.در واقع spss  جایگاه ویژه ای در بین رشته جغرافیا دارد و ضرورت یادگیری و اموزش همه جانبه آن به شدت احساس میگردد spss توصیفی از ساده ترین مراحل اولیه و در واقع پایه یادگیری spss است که کاربرد بیشتری در بعضی از تحقیقات پرسش نامه ای دارد.دکتر اصغر پاشازاده در این کارگاه به spss  به عنوان یک موضوع عظیم اشاره نموده  و شاخه های متعدد آن را متذکر گردیدند که spss توصیفی یکی از نیازهای اولیه برای ورود به تحلیل های بعدی می باشد.

spss توصیفی 1


بقیه عکس ها و مطالب در ادامه مطلب

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۶ اسفند ۹۴ ، ۱۰:۱۷
انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی